Гарантія на мембранні елементи toray и csm. - блог компанії Nerex
close button
+380 44 390 0474

Пн-Чт 09:00-18:00
Пт 09:00-16:45

Каталог продукції

Написати директору

Гарантія на мембранні елементи Toray и CSM.

Гарантія на мембранні елементи Toray и CSM.

     Як ви знаєте мембрани – це змінні елементи, і на них, в Україні, не поширюється гарантія, так як в переважній більшості випадків мембрани просто забиваються. Але наша компанія знайшла спосіб як надати клієнтам в Україні гарантію на мембрани. 


     Компанія Toray по всьому світу вже багато років надає обмежену гарантію на всі вироблені мембранні елементи. Гарантія поширюється не тільки на приховані дефекти в мембранах, виявлені в ході експлуатації, але і на те, що експлуатаційні характеристики мембран будуть зберігатися протягом 3 років! Посилання на повний документ гарантии Toray.

Ключові моменти з умов гарантії Toray:

  1. Гарантія якості матеріалів виготовлення. Toray гарантує, що її нові елементи не містять дефектів або виробничого браку. Справжня Гарантія діє протягом 1 (одного) року з дати поставки. 
     
  2. Гарантія якості роботи. Toray гарантує, що протягом 3-х років c дати установки:  
    - нормалізований проскок солі не перевищить максимально допустиме значення (вказане в специфікації) більш ніж в 3 (три) рази; 
    - нормалізована продуктивність по пермеату не знизиться більш, ніж на 30% від Мінімальною питомої продуктивності по пермеату, зазначеної в Специфікації. 
     
  3. Умови Гарантії якості роботи.

    a. Експлуатація елементів повинна здійснюватися з дотриманням Керівництва по експлуатації Toray, без перевищення експлуатаційних обмежень, зазначених у Специфікації. 

    b. Вихідна вода, не повинна містити сильних окислювальних речовин (таких як активний хлор або озон), масел, жирів і інших сторонніх органічних або неорганічних речовин. Елементи не повинні піддаватися забрудненню будь-якими опадами, які перешкоджають нормальній роботі елементів. 

    c. Хімічна промивка повинна бути проведена своєчасно.

    d. Покупець забезпечує ведення регулярного обліку і збереження нормалізованих експлуатаційних характеристик системи в упорядкованій формі, починаючи з дати запуску установки в експлуатацію. 

     У переважній більшості випадків ці умови гарантії неможливо продовжити на мембранні елементи, встановлені в невеликих системах зворотного осмосу в Україні, з наступних причин:

  • Не забезпечена якісна диспетчеризація і збір даних про роботу мембранних елементів;
  • При проектуванні, монтажі та налагодженні систем ЗО допущені порушення Керівництва з експлуатації мембран;
  • Хімічна промивка мембран проводиться несвоєчасно;
  • В результаті хімічної промивки мембрани не відновлюються до необхідного рівня.

     Фахівці нашої компанії знайшли спосіб як забезпечити виконання вимог гарантії Toray без дуже дорогої промислової диспетчеризації.


Для отримання вищевказаної гарантії необхідно виконати наступне:

  1. Надати перед запуском: свіжий аналіз вихідної води, всю наявну інформацію про підготовку води та систему зворотного осмосу (плюс кілька фото), в яку буде встановлена мембрана. Надішліть ці дані на membranes@nerex.ua
  2. Отримати і реалізувати рекомендації по налаштуванню і обслуговуванню системи від Nerex.
  3. Щодня вносити дані в електронному вигляді в онлайн журнал осмосу (для систем з мембранами 4040, починаючи з 14 дня експлуатації, досить внесення даних 2 рази в тиждень). Мінімальний набір фіксованих показників: тиск на насосі, тиск в модулі, температура води, електропровідність вхідної води і пермеата, витрата скидання, пермеата і рецикла. Також ми можемо запропонувати більш простий і надійний метод збору даних: встановити недорогу диспетчеризацію на базі контролера Siemens для контролю параметрів зворотного осмосу (вартість такого пульта 300-400 USD) з усіма необхідними датчиками. В такому випадку не буде потрібен щоденний внесок показників вручну і дані будуть збиратися кожні 5 хв.
  4. Виконувати аналіз вихідної води не рідше ніж 1 раз в квартал (якщо ви експлуатуєте понад 3 мембран 8040, то аналізи необхідно виконувати 1 раз на місяць).
  5. Своєчасно проводити хімічні промивки з відновленням характеристик мембрани мінімум на 95% від вихідних.


Умови надання гарантії на мембрани Toray і CSM від компанії NEREX:

  • Мембрана придбана у компанії NEREX. 
  • Термін гарантії якості матеріалів виготовлення – 12 місяців з моменту продажу.
  • Термін гарантії якості роботи (збереження експлуатаційних характеристик) – 12 місяців з моменту установки (але не більше 18 місяців з моменту продажу).
  • Ми гарантуємо, що протягом 12 місяців:
    - нормалізована продуктивність по пермеату не знизиться більш, ніж на 30% від Мінімальною питомої продуктивності по пермеату, зазначеної в Специфікації;
    - нормалізований проскок солі не перевищить максимально допустиме значення (вказане в специфікації) більш ніж в 3 (три) рази.
  • Гарантійний випадок настає, якщо вищевказане зниження характеристик буде досягнуто раніше, ніж за 12 місяців. В такому випадку, ми надаємо знижку на покупку наступної аналогічної мембрани (мембран) в розмірі невідпрацьованого часу. Наприклад: якщо гарантійний випадок настає через 6 місяців (тобто мембрана не відслужила 50% часу гарантійного терміну), то ви отримуєте знижку в розмірі 50% від вартості мембрани. Якщо мембрана відслужила 36 днів (всього 10% від гарантійного терміну 365 днів), то ви отримуєте знижку в розмірі 90%.
close button

ВХІД В ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

реєстрація

Зворотній дзвінок

ПЕРСoНАЛЬНІ ДАНІ

НАПИСАТИ ДИРЕКТОРОВІ

СТАТИ ПАРТНЕРОМ

підібрати систему

Готові рішення

ЗАМОВИТИ ТОВАР

купить комплект

Комплект

1

ЗАБРОНЮВАТИ ЗАЛИШКИ

1