Промисловий зворотний осмос, застосування обладнання - блог компанії Nerex
close button
+380 44 390 0474

Пн-Чт 09:00-18:00
Пт 09:00-16:45

Каталог продукції

Написати директору

Промисловий зворотний осмос, застосування обладнання

Промисловий зворотний осмос, застосування обладнання

Дефіцит чистої питної води - реалії нашого часу, використання очищеної води - норма життя сучасної людини. Також попередньої фільтрації потребує вода, яка призначена для технологічних цілей, адже якість води, на сьогоднішній день, не відповідає вимогам виробничих систем.

Актуальність цієї проблеми очевидна, за останні 20 років з'явилося багато методів очищення води, але одним з найбільш ефективних і економічних визнано спосіб фільтрації за принципом зворотного осмосу. Методи механічного очищення, іонного обміну або адсорбції не дають результату подібного технології зворотного осмосу.

Важливим завданням промислового підприємства, де робота і стан механізмів залежить від якості води - це своєчасна установка системи промислового зворотного осмосу.

Промисловий зворотний осмос - найоптимальніший і ефективний спосіб очищення води на молекулярному рівні. Відсутність жорстких вимог до вихідної воді, надійність конструкції, економічність, давно оцінили і професіонали і споживачі.

Осмос (від грец. Ὄσμος - поштовх, тиск) - процес однобічної дифузії через напівпроникну мембрану молекул розчинника в бік більшої концентрації розчиненої речовини (меншій концентрації розчинника).

Принцип дії промислового зворотного осмосу, полягає в повільному проникненні рідини за допомогою насоса високого тиску, крізь спеціальну мембрану.

Напівпроникна зворотноосмотична мембрана - це головний елемент в роботі промислового зворотного осмосу. Здатність мембрани при фільтрації затримувати всі зайві біологічні включення, хімічні домішки і бактерії, крім молекул води, дає на виході практично стерильну воду (пермеат). Концентрат (концентрований розчин солей і домішок), що залишився після очищення зливається в дренаж.

Пориста структура мембрани (діаметр пори 0,0001 мікрон) з молекулами води пропускає розчинений в ній кисень, що підвищує її якість на виході.

Спектр споживання очищеної води методом зворотного осмосу доволі широкий: харчова та хімічна галузі; медицина, фармацевтика, очистка стічних вод, опріснення морської води. Застосування в роботі виробничих механізмів та котелень, очищеної знесоленої води, гарантія захисту від накипу і корозії промислового обладнання. Демінералізована, без сторонніх домішок технологічна вода, значно подовжує термін його експлуатації.

Фінансова доцільність технології зворотного осмосу, в першу чергу, приваблює як рядового споживача, в побутових цілях, так і власників великих систем водопідготовки. На відміну від старих технологій, підприємство отримує пряму вигоду від експлуатації системи зворотного осмосу. Практично не потребує додаткового обслуговування, реагенти і регенерація.

Вибираючи систему промислового зворотного осмосу, варто врахувати вимоги та умови підприємства, продуктивність системи, відповідність обсягу споживаної води на добу. Конструкцію мембранної установки розробляють виходячи з хімічного аналізу води на конкретному об'єкті. Залежно від поставлених завдань конкретного підприємства, підбирається система певної потужності та розміру, що передбачає обов'язкову консультацію фахівця.

В компанії "Нерекс", для виробництва промислового зворотного осмосу, застосовуються сучасні енергозберігаючі технології, використовуються комплектуючі та матеріали, сертифіковані для харчової галузі. До Ваших послуг консультація кваліфікованих фахівців, установка і підготовка до експлуатації, обов'язкове сервісне обслуговування і гарантія якості.

close button

ВХІД В ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

реєстрація

Зворотній дзвінок

ПЕРСoНАЛЬНІ ДАНІ

НАПИСАТИ ДИРЕКТОРОВІ

СТАТИ ПАРТНЕРОМ

підібрати систему

Готові рішення

ЗАМОВИТИ ТОВАР

купить комплект

Комплект

1

ЗАБРОНЮВАТИ ЗАЛИШКИ

1